YouTuber Kalvijn en Rob Geus doen mee aan Expeditie Robinson
zondag 11 augustus 2019

YouTuber Kalvijn en Rob Geus doen mee aan Expeditie Robinson

Smaakpolitie-presentator Rob Geus, YouTuber Kalvijn, zangeres Shary-An Nivilac en catwalkcoach Mariana Verkerk behoren tot het kandidatenteam van de twintigste reeks Expeditie Robinson. Dat werd zondag bekendgemaakt door RTL Nederland.

Een motivatie voor de deelname van Rob Geus is dat veel mensen door zijn rol als presentator van De Smaakpolitie en Red mijn vakantie een bepaald beeld van hem in hun hoofd hebben. “Het is wel eens leuk om te laten zien dat ik ook kan wennen aan andere dingen. Daar is dit programma perfect geschikt voor.”

YouTuber Kalvijn (echte naam Kelvin Boerma) had geen diepgewortelde wens om mee te doen aan Expeditie Robinson, maar zegde zijn deelname aan het programma toe omdat hij al zes jaar achtereen werkt. “Zelfs op vakantie neem ik mijn werk mee, ik heb altijd mijn telefoon bij me. Ik was benieuwd hoe ik ben onder zulke barre omstandigheden”. De 23-jarige YouTuber plaatst twee video’s per week en heeft vooruit gewerkt voor de periode dat hij in het buitenland was.

De eerste aflevering van Expeditie Robinson is op zondag 1 september om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en voormalig deelnemer Kaj Gorgels, die de presentatie overneemt van Dennis Weening. Producent van de serie is Zodiak Nederland.

Bron: RTL Nederland/Nu.nl/BM

Bericht delen