Youp van ’t Hek wint kijkcijferstrijd
vrijdag 1 januari 2021

Youp van ’t Hek wint kijkcijferstrijd

De voorstelling Korrel Zout van Youp van ’t Hek heeft op oudejaarsavond 2.696.000 kijkers getrokken op NPO 1. Het bleek de registratie te zijn van een try-out, die zaterdag 12 december was opgenomen in de Utrechtse Stadsschouwburg met een publiek van 30 personen.

Hij startte zijn conference zogenaamd vanuit Het Torentje van Mark Rutte met een toespraak. Het was de tiende en laatste oudejaarsconference van de 66-jarige cabaretier.

Het RTL 4-programma The Masked Singer werd gezien door 2.388.000 kijkers. In tegenstelling tot eerdere geruchten was minister Hugo de Jonge niet de persoon in het oliebollenpak. Dat bleek Richard Groenendijk te zijn.

The Masked Singer

Cabaretier Guido Weijers was live te zien op RTL 4 en had 1.287.000 kijkers. Zonder fysiek aanwezig publiek, maar wel met toeschouwers via Zoom. “Omdat het zo’n vreemd jaar was en omdat de omstandigheden nogal raar zijn wil ik vooraf vanuit de grond van mijn hart zeggen dat ik extra dankbaar ben voor iedereen die op dit moment voor de tv zit en kijkt”, zei hij.

De eerste uitzending van het nieuwe programma Matthijs Gaat Door met Matthijs van Nieuwkerk trok 1.051.000 kijkers op NPO 1. Dat programma is opgenomen in een studio die nog niet af is en letterlijk nog in de steigers staat. Van Nieuwkerk had aanvankelijk gehoopt op een publiek met 400 personen, maar dat was wegens de coronaregels onmogelijk. Hij is de komende drie maanden te zien met Matthijs Gaat Door. De tweede aflevering is op zaterdag 9 januari, direct na Wie is de Mol?.

Matthijs Gaat Door

Linda de Mol was op oudejaarsavond te zien met Ik Hou Van Holland op SBS6. Het programma moest het doen met 980.000 kijkers, zo blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek. Het programma stond in het teken van 25 jaar SBS6.

25 jaar SBS6
Bron: BM

Bericht delen