Yolanthe voor het eerst bij RTL 4
Woensdag 17 januari 2018

Yolanthe voor het eerst bij RTL 4

Yolanthe Sneijder Cabau is op 1 maart voor het eerst bij RTL 4 te zien. In het nieuwe programma Reunited brengt ze mensen samen die elkaar jaren niet hebben gezien omdat ze werden gescheiden door de wet, een oorlog, adoptie, immigratieregels, tralies of door ziekte.

Reunited wordt geproduceerd door MasMedia. Yolanthe: “Voor mij is dit programma alles ineen: ik mag mensen helpen én ik doe het werk dat ik leuk vind. Het is een eer om dit programma op mijn leeftijd te mogen dragen en ben heel trots op het resultaat.”

Elke aflevering bezoekt Yolanthe samen met drie hoofdpersonen het land waar hun geliefden zich bevinden. Voor de zes afleveringen is ze afgereisd naar de Antillen, Zuid-Afrika, Thailand, Haïti, Dominicaanse republiek én Colombia. Tijdens de zoektocht in het buitenland deelt zij samen met de personen in kwestie alle verdriet én geluk. In de eerste aflevering sluiten twee Antilliaanse broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een verkeersongeluk. In de tweede aflevering gaat de reis naar Zuid-Afrika. De 64-jarige Yvonne moest toen zij vijftien jaar was haar dochtertje na de geboorte afstaan ter adoptie. Na 48 jaar hoopt ze haar weer in de armen te kunnen sluiten.

Bron: RTL/BM

Bericht delen