Woensdag 17 januari 2018

XITE lanceert TV-zender in Canada

XITE lanceert maandag haar muziekzender in Canada. Hiermee is XITE de eerste Nederlandse broadcaster die haar services aanbiedt aan Canadese huishoudens. De zender, die volledig is gelokaliseerd, wordt aangeboden via Rogers Communications, een van de grootste tv operators in Canada.

De nieuwe muziekzender in Canada zal zich in eerste instantie richten op het uitzenden van muziekvideo’s in 4K. De muziekzender speelt hiermee in op de behoeften van de Canadese markt. XITE lanceerde vorig jaar al de eerste 4K-televisiezender In Nederland via KPN.

Derk Nijssen, oprichter en CEO van XITE Networks International, is blij met de lancering: “Ik ben heel trots dat een vooraanstaande operator als Rogers kiest voor XITE. Het bevestigt hoe uniek ons product is en hoe belangrijk muziekvideo’s zijn.”

Vanaf volgend jaar zullen de services worden uitgebreid, onder meer met de Personalised Music Television service van XITE.

Cees Honig, CEO XITE Networks U.S.A.: “De lancering in Canada is een toffe eerste stap voor XITE hier in Noord-Amerika. Ik ben heel blij met deze partnership en met al onze nieuwe Canadese kijkers.”

Bron: XITE Networks International/BM

Bericht delen