Dinsdag 16 januari 2018

Xander de Buisonjé presenteert Kamer 9

Xander de Buisonjé presenteert op maandag 29 augustus het nieuwe TROS-programma Kamer 9, dat in het kader van TV Lab wordt uitgezonden. In Kamer 9 wordt een artiest 36 uur lang in een hotel opgesloten. Hij of zij gaat de uitdaging aan om binnen dit tijdsbestek een volledig nieuw lied te maken. De ‘opgeslotene’ mag bij de productie gebruikmaken van mystery-personen of hulpmiddelen die in de kamer te vinden zijn. Dat kan een doedelzak zijn, een dwarsfluit, mondharmonica of een andere artiest.

Over zijn rol zegt De Buisonjé: “Ik vind het een enorme eer dat ik voor dit programma ben gevraagd. Hierin worden de twee dingen die ik superleuk vind gecombineerd: muziek maken én presenteren. We hebben zojuist de 36-uurs opname achter de rug en ik hoop oprecht dat de serie een vervolg krijgt. Ik ben in ieder geval erg enthousiast!”

TV Lab is een themaweek op Nederland 3 waarin tvmakers nieuwe, afwijkende, creatieve programma’s en pilots aan het Nederlandse publiek kunnen tonen. Dit jaar is TV Lab te zien van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september.

Bron: TROS/De Telegraaf

Bericht delen