Winnaar doet huwelijksaanzoek in The Voice Senior
zaterdag 9 oktober 2021

Winnaar doet huwelijksaanzoek in The Voice Senior

The Voice Senior is vrijdagavond gewonnen door blueszanger Phil Bee. De 62-jarige Limburger veroverde de harten van het publiek, maar van één iemand in het bijzonder. Op het podium vroeg hij zijn vriendin Jacqueline ten huwelijk.

Het vuurwerk was al gedoofd, de gouden bokaal uitgereikt en presentatoren Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond wilden net beginnen aan een paar afsluitende woorden. Het vierde seizoen van The Voice Senior zat erop.

Maar winnaar Phil Bee had andere plannen en greep naar de microfoon. “Ik heb nog één dingetje”, zei hij. Er volgde een dankbetuiging aan zijn familie en vriendin Jacqueline. Of laatstgenoemde even naar voren wilde komen…

Daar, midden op het podium, ging de blueszanger op één knie voor ‘de liefste vrouw ter wereld’. Wie er verbaasder was – zijn toekomstige vrouw of presentator Martijn Krabbé – was moeilijk te zeggen. Hoe dan ook, het antwoord was ‘ja’!

De uitzending van de finale van The Voice Senior behaalde slechts 762.000 kijkers bij RTL 4, meldt Stichting KijkOnderzoek. Dat is een historisch laagterecord. Eerdere seizoenen scoorden altijd meer dan een miljoen kijkers.

Bron: RTL Nederland/AD/BM

Bericht delen