Winnaar derde seizoen Heel Holland Bakt Kids is Elisa
zondag 30 oktober 2022

Winnaar derde seizoen Heel Holland Bakt Kids is Elisa

Elisa is uit de bus gekomen als de winnaar van het derde seizoen Heel Holland Bakt Kids. Zij wist de jury, bestaande uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, te overtuigen dat zij dit seizoen de beste bakker was.

Zij versloeg medefinalisten Fiep en Daantje en mag zich daarom de Beste Juniorthuisbakker van Nederland noemen. Zo was de jury onder de indruk van Elisa’s technische opdracht: de ingekleurde tekening. “En haar chocolade glansde mooi”, aldus Janny. Ook bij het spektakelstuk: een luchtballontaart met een verrassende Portugese vulling, kreeg Elisa de complimenten van Robèrt.

Meedoen aan Heel Holland Bakt Kids
Kinderen die hebben genoten van Heel Holland Bakt Kids en zelf ook de uitdaging aan willen gaan, kunnen zich opgeven voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids. MAX zoekt kinderen tussen de 9 en 12 jaar die dol zijn op bakken. Dus hebben kandidaten je aangestoken met het bakvirus? Geef je dan nu, samen met een volwassen bakmaatje, via de website op voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids.

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, een format van Love Productions.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Elvin Boer/MAX

Bericht delen