Win tickets voor opnamen The Grand Tour
Woensdag 17 januari 2018

Win tickets voor opnamen The Grand Tour

Jermey Clarkson, Richard Hammond en James May beginnen aan hun tweede seizoen van The Grand Tour. Het drietal wordt gevolgd op een reis door vijf continenten, terwijl zij proberen om verdere ongelukken en schade tijdens de tour te voorkomen. In een reis van meer dan 100 dagen bezoeken ze onder andere Kroatië, Mozambique, Dubai, Colorado, Zwitserland, New York City, Spanje en andere exotische locaties.

Gezien hun gecombineerde leeftijd van 158 jaar en de kwalen die daarbij komen kijken, heeft de studiotent een nieuwe thuisbasis gekregen in het charmante stadje Chipping Norton in de Engelse Cotswolds. Amazon nodigt kijkers wereldwijd uit om zich aan te melden voor een plekje op de gastenlijst om Clarkson, Hammond en May te ontmoeten tijdens de opnamen van het tweede seizoen. Fans kunnen zich tot en met dinsdag 3 oktober middernacht aanmelden voor een van de felbegeerde tickets om de studio-opnames bij te wonen.

“The Grand Tour is onze populairste series wereldwijd en wordt bekeken in meer dan 240 landen,” aldus Jay Marine, VP van Amazon Video Europa. “Het favoriete onderdeel van The Grand Tour blijven de reisavonturen van Jeremy, Richard en James. Ondanks de verschillende obstakels en verwondingen onderweg, hebben de mannen dit jaar meer fantastische locaties verkend dan ooit tevoren… en daar traden uiteraard ook meer complicaties bij op dan ooit tevoren. We kunnen niet wachten tot onze Prime Video leden het tweede seizoen later dit jaar kunnen kijken.”

Andy Wilman, Executive Producer van The Grand Tour voegt toe: “Het is duidelijk dat onze kijkers de heren het liefst de wereld zien rondreizen, dus daar hebben we dit tweede seizoen alles voor uit de kast getrokken. We houden de studio op één plek, en gezien de ongevallen van de laatste tijd, is dat maar goed ook!”

Het eerste seizoen van The Grand Tour met Clarkson, Hammond en May brak eind vorig jaar wereldwijde records en is de grootste première van Amazon Prime Video tot nu toe. Klanten kunnen alle afleveringen terugkijken op Prime Video en The Grand Tour volgen op Facebook en Twitter voor nieuws en de laatste updates. Na het succesvolle eerste seizoen zullen er nog twee seizoenen van The Grand Tour volgen; het tweede seizoen is later dit jaar beschikbaar via Amazon Prime Video. Het tweede seizoen van The Grand Tour wordt later dit jaar beschikbaar voor Prime Video-leden.

Bron: Amazon/BM

Bericht delen