William Valkenburg nieuwe mediadirecteur van RTV Utrecht
donderdag 30 juli 2020

William Valkenburg nieuwe mediadirecteur van RTV Utrecht

RTV Utrecht heeft in William Valkenburg een nieuwe mediadirecteur gevonden. Daarmee is de nieuwe directie compleet.

De raad van toezicht van RTV Utrecht omschrijft Valkenburg als een “gedreven en ervaren mediaprofessional die over een brede kijk op het werkveld en een uitgebreid netwerk beschikt”. Hij heeft eerder gewerkt bij de NPO en VPRO. “Erg waardevol voor de fase waarin de RTV Utrecht-organisatie zich nu bevindt.”

Valkenburg is blij met zijn nieuwe baan. “RTV Utrecht speelt een belangrijke rol in de onafhankelijke mediavoorziening op regionaal en lokaal niveau. Dat doet ze al jaren heel goed. Het is een sprankelende omroep met een positieve toonzetting die open staat voor dialoog en samenwerking. Met veel plezier ga ik met het team van RTV Utrecht aan de slag om die verbindende rol te versterken: luisterend naar wat er leeft binnen de provincie en inspelend op veranderende behoeften en mediagedrag.”

Op 1 september treedt Valkenburg in dienst. Die datum start ook Gerard Schuiteman, die vorige maand werd aangesteld als de nieuwe zakelijk directeur van RTV Utrecht. Op dit moment is Petrice Broeders interim-directeur, zij werd aangesteld nadat Paul van der Lugt stopte als directeur.

Bron: RTV Utrecht/BM

Bericht delen