Wilfried de Jong stopt met Holland Sport
Dinsdag 16 januari 2018

Wilfried de Jong stopt met Holland Sport

Wilfried de Jong presenteert Holland Sport aan het einde van dit televisieseizoen voor het laatst. Na acht jaar het sportprogramma in goede banen te hebben geleid, vindt de presentator het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. De laatste uitzending van Holland Sport met De Jong is op maandag 6 juni te zien.

Volgens de VPRO blijft de titel Holland Sport wel bestaan, maar dan als merk voor enkele toekomstige specials over grote sportevenementen. De Jong zelf kijkt met een goed gevoel uit naar de laatste uitzending. “Acht jaar is een mooie leeftijd voor een programma als Holland Sport. Ik heb het altijd met veel plezier gemaakt en doe dat nog steeds”, gaat hij verder. “Maar ik heb zin om wat nieuws te gaan doen.”

Holland Sport bestaat sinds 2003 en werd in eerste instantie door een duo gepresenteerd: Wilfried de Jong en Matthijs van Nieuwkerk. Die laatste besloot drie jaar geleden om zich voornamelijk op DWDD te gaan richten, waarna De Jong de presentatie vanaf dat moment in zijn eentje deed

Bron: Televizier

 

Bericht delen