Wie is de Mol? krijgt extra seizoen
zondag 15 maart 2020

Wie is de Mol? krijgt extra seizoen

Na komende zomer komt een extra seizoen van Wie is de Mol? op televisie. Dat kondigde presentator Rik van de Westelaken zaterdagavond aan na afloop van het twintigste seizoen van het programma.

De extra reeks is een verrassing omdat het programma van AVROTROS dit jaar het jubileum wil vieren, aldus Van de Westelaken.

Zaterdagavond werd bekend wie de Mol, de winnaar en de verliezers waren van de twintigste editie. Er waren nog vier deelnemers over: zanger Rob Dekay, acteur Buddy Vedder, 24 Kitchen-presentatrice Miljuschka Witzenhausen en voetballer Nathan Rutjes. Dekay was de Mol, Vedder ging er met de winst vandoor en Witzenhausen en Rutjes waren verliezend finalist. De uitzending op NPO 1 werd gevolgd door 3.540.000 kijkers. Het is de meest bekeken finale ooit.

De livefinale vond in het Amsterdamse Vondelpark plaats, maar wegens de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus gebeurde dat zonder publiek. De Wie is de Mol?-fandag die gepland stond voor zaterdag 21 maart komt te vervallen.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen