Dinsdag 16 januari 2018

Wie is de Mol? op NPO 1 en NPO Radio 2

De ontknoping van Wie is de Mol? is dichtbij. In de finale op donderdag, rechtstreeks te volgen op NPO 1, schuiven de drie overgebleven kandidaten aan tafel in het VondelCS in Amsterdam. Langzaam maar zeker komt daarna de waarheid boven water. Ook NPO Radio 2 doet verslag.

De drie finalisten van het AVROTROS-programma Wie is de Mol? zijn Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg en Margriet van der Linden. Eindelijk komt er een antwoord op de belangrijkste vraag van het spel: wie is degene die heeft iedereen heeft misleid door opdrachten te saboteren?

Wie is de Mol?, al sinds 1999 op televisie, heeft aan populariteit geen gebrek. De vijftiende editie speelt zich af in Sri Lanka en de presentator is Art Rooijakkers. Onzeker is nog altijd wie van de drie overgebleven kandidaten de Mol is.

Behalve de camera’s staan op de finaledag ook de microfoons aan. NPO Radio 2 organiseert vanaf 14.00 uur een special Wie is de Mol?-dag, waarop de radiozender samen met oud-kandidaten en ex-Mollen terug- en vooruitblikt op verschillende Wie is de Mol?-seizoenen. Direct na afloop van de finale, rond 21.30 uur, komen de winnaar, verliezer en de Mol in de studio van NPO Radio 2 napraten over hun ervaringen.

Finale Wie is de Mol?, donderdag 5 maart, 20.30 uur, AVROTROS, NPO 1
Wie is de Mol?-dag, donderdag 5 maart, vanaf 14.00 uur, NPO Radio 2

Bron: NPO

Bericht delen