Dinsdag 16 januari 2018

Werner, Klein en Radioreview in nieuwe BM

De nieuwe Broadcast Magazine is weer extra dik en rijk aan mooie reportages en interviews. Ton F. van Dijk voert een openhartig gesprek met VARA-directeur Frans Klein en Annemiek Schrijver verleidt Lucille Werner tot sterke uitspraken.

Ook liefhebbers van radio komen in deze laatste Broadcast van 2012 volop aan hun trekken. Niet alleen is er een uitgebreide reportage in woord en beeld van zowel het RadioGala als De RadioDag in Theater Gooiland, maar ook Marconi Oeuvre Award-winnaar Felix Meurders laat van zich horen. Bovendien is er weer de bekende Radioreview, kundig en pakkend samengesteld door Roeland van Zeijst en fraai geïllustreerd door Joep Bertrams.

De nieuwe rubriek Goed Bekeken besteedt aandacht aan Mannen Van Een Zekere Leeftijd, het fenomeen So You Think You Can Dance wordt vakmatig belicht én er wordt teruggeblikt op de impact van de verkiezing van de Omroepman/vrouw van het Jaar. Op donderdag 17 januari vindt in het Amsterdamse Ziggo Dome – noteer vast in de agenda, toegang gratis – de bekendmaking plaats van alweer de 22e winnaar of winnares in de historie van deze prestigieuze prijs van de redactie van Broadcast Magazine.

Nog geen abonnee? Aarzel niet en klik hier

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen