Dinsdag 16 januari 2018

Wendy van Dijk verlengt contract met RTL Nederland

Woensdag heeft Wendy van Dijk haar contract met RTL voor de komende vier jaar verlengd. De presentator is te zien in programma’s als Ushi, X-Factor en The Voice Of Holland.

Komend najaar presenteert zij ook Obese en in 2012 acteert zij in de politieserie Moordvrouw. Tevens werkt Van Dijk samen met RTL Nederland aan de realisatie van een Ushi-speelfilm. Met de komst van de film gaat een wens van Van Dijk in vervulling.

Als alles meezit, draait het verhaal over de gekke Japanse reporter nog dit jaar in de bioscoop. Zij loopt al een tijdje rond met het idee om een film over haar succesvolle typetje te maken. “Wij hebben het er als Ushi-team vaak over gehad tijdens het draaien voor de televisieserie: hoe te gek zou het zijn als we een film konden maken? Dat dacht ik ook toen de film Borat uitkwam. Dat is echt Ushi-humor.”

Van Dijk over haar nieuwe contract bij RTL: “De wens om door te groeien en mezelf verder te ontwikkelen is meer dan uitgekomen de afgelopen jaren bij RTL 4. Ik heb er een goed gevoel bij. De komende periode gaan we nog meer kwalitatief mooie dingen maken.”

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen