Wendy van Dijk stapt over naar Talpa Network
dinsdag 15 januari 2019

Wendy van Dijk stapt over naar Talpa Network

Eén van de bekendste gezichten op de Nederlandse televisie is na de zomer te zien op de zenders van Talpa Network. Daarmee keert Wendy van Dijk onder meer terug naar de zender waar het presenteren voor haar begon: SBS6.

Sinds haar start op televisie presenteert Wendy van Dijk met succes grote programma’s en ook bij SBS6 zal zij dat doen. In ieder geval is ze te zien in het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance.

De komende vijf jaar zal presentatrice en actrice Wendy van Dijk naast haar televisiewerk bij Talpa Network ook haar online platform Wendy Multimedia uitbreiden en versterken. Hiervoor worden op verschillende vlakken nieuwe en creatieve projecten ontwikkeld.

“Ik kijk ernaar uit om samen met Talpa Network verder te bouwen aan Wendy Multimedia, waar we vier jaar geleden succesvol mee zijn gestart”, zegt Wendy van Dijk. “Ik heb heel veel zin om nieuwe televisieavonturen aan te gaan bij de zender waar ik ben begonnen. Ik krijg bij Talpa Network de ruimte om op hele innovatieve manieren met de kijkers in contact te zijn. Dat is voor mij de verdieping waar ik naar op zoek was.”

“Met Wendy van Dijk halen we echt een triple A-ster binnen”, zegt John de Mol. “Zij heeft zoveel ervaring, zij is zo’n grote naam. Ik heb gemerkt dat dit steeds belangrijker wordt bij het grote publiek. Ik vind het geweldig om Wendy als persoon erbij te hebben, en ik ben er ook zeker van dat wij samen grote stappen kunnen zetten om Wendy Multimedia nog veel groter te maken dan het nu is.”

Wendy van Dijk is sinds juli 2006 één van de sterren geweest van RTL, waar ze onder andere The Voice presenteert. Haar overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan. “Ik heb bij RTL de kans gekregen om mij als presentatrice en als actrice te ontwikkelen de afgelopen jaren. Ik ben RTL daar dankbaar voor. Ik zal altijd terugkijken op een waardevolle en warme tijd.”

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen