Wendy van Dijk presenteert 50 uur durende dansmarathon bij SBS6
maandag 8 maart 2021

Wendy van Dijk presenteert 50 uur durende dansmarathon bij SBS6

Wendy van Dijk is door SBS6 uitverkoren om de unieke, historische tv-show De Dansmarathon te gaan presenteren. Dat onthulde ze zondagavond in Shownieuws.

Talpa komt op 14, 15 en 16 oktober met De Dansmarathon-show. Vijftig uur lang zal de programmering van SBS6 worden onderbroken om verslag te doen van een dansspektakel. We zien honderd koppeltjes dansen en het koppel dat na vijftig uur nog over is, wint 200.000 euro.

Het wordt echt een groot evenement, aldus Wendy van Dijk. “Je wordt vijftig uur lang geëntertaind door dj’s en artiesten die optreden. Dat doen we in samenwerking met Radio 538. Als je als dansend koppel als laatste op die dansvloer blijft staan, dan win je 200.000 euro. Dat is toch bizar?”

De opnames zullen plaatsvinden in Breepark in Breda, een nieuwe evenementenlocatie. Van Dijk: “We volgen de danskoppels niet alleen op de dansvloer, maar ook backstage. De koppels hebben vijf uur de tijd om te rusten in die vijftig uur. Dat mogen ze zelf indelen. Dat moet ook wel, want anders houd je het niet vol. Er worden daarvoor slaapruimtes gemaakt.”

Bron: Mediacourant/BM

Bericht delen