Wat Vindt Een Kind: Videolandserie rond Pride Amsterdam
maandag 30 juli 2018

Wat Vindt Een Kind: Videolandserie rond Pride Amsterdam

Videoland brengt dit jaar een speciale serie rondom Pride Amsterdam. In het short-form programma Wat Vindt Een Kind gaan kinderen in gesprek met een lesbische vrouw (Mirella van Markus), een homoseksuele man (Janice), een transgender (Valentijn de Hingh), een drag queen (Megan Schoonbrood) en Mr. Leather Europe (Raymond Timmer).

In Wat Vindt Een Kind krijgen verschillende kinderen foto’s voorgeschoteld van de gasten van het programma, waarna zij op geheel eigen wijze mogen reageren op wat zij zien en wat zij denken en voelen. Ondertussen registreert een kastcamera hoe de gasten die op de foto’s zijn afgebeeld reageren op de uitgesproken woorden van de kinderen.
De bekende gezichten bevinden zich in een regenboogkast die direct achter de kinderen in de studio gepositioneerd staat. Na de ongezouten mening van de kinderen komen de gasten uit de kast en gaan zij met de kinderen in gesprek. De kinderen vragen hen het hemd van het lijf en zien al hun prangende vragen beantwoord worden. Iedere aflevering wordt afgesloten met een spontane challenge. De kinderen krijgen een themagerelateerde uitdaging die zij in enkele minuten tot een goed einde moeten brengen.
Wat Vindt Een Kind telt vijf afleveringen van tien minuten en zijn vanaf vandaag alleen te zien bij Videoland. De serie wordt geproduceerd door NewBe.

Bron: Jaco Peeringa/BM

Bericht delen