Dinsdag 16 januari 2018

VTM en SBS 6 op zoek naar nieuwe K3

In samenwerking met Studio 100 gaan televisiezenders VTM (België) en SBS 6 (Nederland) op zoek naar de nieuwe K3. In het nieuwe tv-programma K3 zoekt K3 wordt samen met Karen, Kristel en Josje gezocht naar een nieuwe bezetting voor de populairste meidengroep van de Lage Landen.

Het programma wordt in het najaar van 2015 op beide zenders verwacht.

Ricus Jansegers, programmadirecteur VTM: “Dit programma past binnen het DNA van onze familiezender. K3 overstijgt en boeit verschillende generaties: van de jonge kinderen over tieners tot ouders en grootouders. Het is een fenomeen en na al die jaren nog steeds een bijzonder succes. De veelzijdigheid van K3 is een inspirerend gegeven voor de tv-zoektocht naar hun opvolgsters. Wij zijn dan ook verheugd dit met onze kijkers te kunnen delen.”

Ook SBS 6 is verheugd met de samenwerking en kijkt uit naar de zoektocht naar de nieuwe K3. Rene Oosterman, zendermanager SBS 6: “De populariteit van K3 in Nederland is enorm, wat ook bevestigd wordt door de commotie rondom de geruchten woensdagmorgen. In 2009 hebben we al met veel succes de zoektocht K2 zoekt K3 uitgezonden.”

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen