Article header image

Vorst Media maakt Married At First Sight

In het nieuwe RTL 4-programma Married At First Sight, gepresenteerd door Peter van der Vorst en vanaf dinsdag 1 maart te zien, wagen acht singles de gedurfde stap om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. 

Tot het moment dat ze elkaar bij het altaar treffen, weten de kandidaten die met elkaar trouwen niets van elkaar. Geen naam, geen leeftijd, geen woonplaats, geen beroep. Met dit experiment wordt de maakbaarheid van de liefde getest. Kan liefde groeien of is een relatie gedoemd te mislukken zonder te starten met ‘vlinders in de buik’?

In Married At First Sight worden volwassen singles aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Een team van experts, bestaande uit een psycholoog, een seksuoloog en een bioloog, onderwerpt de kandidaten aan diverse fysieke en psychologische tests.

Na een evaluatie van alle testresultaten komen de experts tot een aantal matches. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Is er meteen een klik, of overheerst de teleurstelling? Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen.

Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Ook trekken ze bij elkaar in om hun relatie verder vorm te geven. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en maken ze hun beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Married At First Sight wordt geproduceerd door Vorst Media. Uitzending: vanaf dinsdag 1 maart om 21.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen