Dinsdag 16 januari 2018

Vooruitblik op vijfde seizoen Game of Thrones

De Game of Thrones-special A Day in the Life – een vooruitblik op het vijfde seizoen – is gratis te bekijken via HBO GO, HBO On Demand en YouTube. De ruim 24 minuten durende video biedt een blik achter de schermen tijdens de opnamen van het vijfde seizoen. Aan het woord komen cast- en crewleden die een dag lang worden gevolgd.

In de special wordt ingegaan op de logistieke complexiteit die er bij een dergelijke miljoenenproductie komt kijken. De interviews worden afgewisseld met beelden van cruciale scènes uit het vijfde seizoen, dat vanaf maandag 13 april is te zien.

Al sinds 2011 houdt Game of Thrones miljoenen fans in zijn greep. Gebaseerd op de boekenreeks A Song of Ice and Fire van George R. R. Martin won de HBO-serie al tientallen prijzen waaronder een Golden Globe en verscheidene Primetime Emmy Awards. De reeks kent ook een Nederlands tintje, Carice van Houten (Melisandre) en Michiel Huisman (Daario Naharis) zijn in de serie te zien. Kort na de start van het vierde seizoen kondigde HBO aan dat de serie gegarandeerd een vijfde én zesde seizoen krijgt.

Bron: HBO/Broadcast Magazine

Bericht delen