Voorstelaflevering Boer zoekt Vrouw op 1 september
donderdag 11 juli 2019

Voorstelaflevering Boer zoekt Vrouw op 1 september

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw start op 1 september met een voorstelaflevering. Yvon Jaspers maakte donderdag in een video bekend dat de tien boeren dan worden voorgesteld aan het grote publiek.

“Voor iedereen die zin heeft in een beetje liefde en romantiek in zijn leven heb ik goed nieuws”, vertelt Jaspers. “Want we hebben tien nieuwe, spannende, knappe, grappige en vrijgezelle boeren.” De voorstelaflevering wordt uitgezonden op 1 september, om 20.30 uur op NPO 1 bij KRO-NCRV.

In de eerste aflevering mogen tien boeren zich voorstellen aan het publiek. Vervolgens mogen kijkers, die interesse in één van hen hebben, op hen reageren door een brief te schrijven. De vijf boeren die het populairst blijken, worden uiteindelijk gevolgd. Zij zullen de leukste brieven selecteren voor een speeddateronde, waarbij ze voor het eerst in contact komen met geïnteresseerden. Op basis daarvan kiezen de kandidaten een aantal mensen uit die meegaan op dagdate. Uiteindelijk houdt iedere kandidaat drie vrouwen of mannen over die een week bij de boer in kwestie gaan logeren.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen