Voetbalduels op FOX Sports ook komende weken met publieksgeluiden
woensdag 27 mei 2020

Voetbalduels op FOX Sports ook komende weken met publieksgeluiden

FOX Sports blijft de komende weken stadiongeluiden toevoegen aan de wedstrijden die zij uitzenden. De zender deed dit dinsdagavond voor het eerst, bij het Bundesliga-duel tussen Borussia Dortmund en Bayern München. Op FOX Sports 1 was de wedstrijd te zien met stadiongeluiden, op FOX Sports 4 zonder.

“Het is heel goed bevallen, ook voor de kijkers”, vertelt een woordvoerder van de zender in gesprek met Nu.nl. Uit een poll die FOX op sociale media deelde, bleek dat zo’n 80 procent van de kijkers erg enthousiast was over de toegevoegde geluiden, die sfeer moeten brengen aan de wedstrijden nu die worden gespeeld in een leeg stadion.

De zender besloot hiertoe toen Sky Deutschland afgelopen weekend positieve reacties kreeg nadat zij publieksgeluiden toevoegden aan een Bundesliga-wedstrijd. Het Duitse mediabedrijf is zendgemachtigde van de Bundesliga-wedstrijden en produceert ze ook. “Zij geven ons de optie om ook gebruik te maken van het stadiongeluid”, aldus de woordvoerder.

Ook aan de wedstrijd die woensdagavond wordt uitgezonden, tussen Fortuna Düsseldorf en Schalke 04, zal FOX Sports publieksgeluiden toevoegen.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen