Article header image

Voetbal International mediapartner Eredivisie

Voetbal International is per direct Official Supplier van de Eredivisie. Als mediapartner van Eredivisie Media & Marketing (EMM) krijgt VI toegang tot exclusieve FOX Sports-content en uitgebreide exposure mogelijkheden op alle EMM-kanalen, op radio en tv, online en in de Eredivisie-stadions.

Robert van den Ham, uitgever van Voetbal International: “Voetbal International is er voor alle voetballers en voetbalfans in Nederland. Van de plannen onze zichtbaarheid in het voetballandschap te versterken is een samenwerking met de Eredivisie en FOX Sports een logisch gevolg.”

“Voetbal International en de Eredivisie zijn inhoudelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden”, meent Alex Tielbeke, commercieel directeur EMM. “Dat was zo, dat is zo en dat blijft zo. Het is onze sterke overtuiging dat het bundelen van onze krachten beide merken ook zakelijk verder zal helpen. We zien uit naar de samenwerking.”

“De koppeling van alle mediatypes van VI met de nationale relevantie en aantrekkingskracht van het Eredivisievoetbal, alsmede de mediakracht van FOX Sports, is een uitstekende match”, zegt Van den Ham.

De komende weken wordt meer duidelijk over de invulling van de samenwerking.

Bron: Voetbal International/Broadcast Magazine

Bericht delen