Voetbal Inside-trio deze zomer nog bij RTL
zondag 22 april 2018

Voetbal Inside-trio deze zomer nog bij RTL

De talkshow Voetbal Inside met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaat deze zomer waarschijnlijk gewoon door bij RTL 7. Aanvankelijk was er grote verdeeldheid, zowel bij RTL als bij de analytici.

Vrijdag sprak presentator Wilfred Genee, woordvoerder van het trio, met RTL-topman Matthias Scholten. Beiden wilden niet inhoudelijk ingaan op dat gesprek, maar lieten wel weten dat ‘er enthousiasme is over een nieuw format’. Dat plan moet de komende weken worden uitgewerkt en behelst meer dan alleen voetbal.

Zoals bekend maken Genee, Derksen en Van der Gijp deze zomer de overstap naar John de Mols Talpa, maar hun contract bij RTL loopt nog door tot 1 augustus. Dat wilden zij respecteren, maar veel trek in een voetbalpraatprogramma dat op de rol stond vanwege het WK voetbal was er niet, ook omdat Nederland niet vertegenwoordigd is op het mondiale toernooi.

Naar verluidt komt er nu dus een aangepaste talkshow waarin naast voetbal ook andere onderwerpen aan de orde komen. Het WK voetbal wordt van 14 juni tot en met 15 juli in Rusland gehouden.

Bron: AD/BM

Bericht delen