Dinsdag 16 januari 2018

Viviënne van den Assem vervangt Yolanthe Sneijder-Cabeau

Yolanthe Sneijder-Cabeau lijkt diverse TROS-programma’s te verliezen aan Viviënne van den Assem. Na Te Leuk om Waar te Zijn wordt nu ook het programma Mijn Vader is de Beste door Van den Assem overgenomen.De presentatrice is door de TROS in huis gehaald om het nieuwe gezicht te worden van de familieprogramma’s van de zender.

Sneijder-Cabeau heeft nogal wat flops op haar naam staan in dienst van de omroep. Zo werden haar programma’s Het Perfecte Plaatje en Twinzz niet bepaald een succes en de reportage over schoonheidsverkiezingen, Miss Yolanthe, trok ook niet bepaald hoge kijkcijfers.

Ondanks het uitblijvende succes en de matige kijkcijfers maakte Sneijder-Cabeau zich, naar eigen zeggen, niet druk over het succes van haar shows. Dit tot groot ongenoegen van mediadeskundige Paul Römer. “Als zij zegt dat ze niet wakker ligt van die lage kijkcijfers, dan is dat is wel een heel elitair standpunt. Dat kan echt niet, zeker niet voor iemand die werkzaam is bij de TROS. Die omroep is er voor een breed publiek en dan moet je er voor gáán,” liet Römer weten.

Het Buma Harpen Gala en het Songfestival worden nog wel door Sneijder-Cabeau gepresenteerd.

Bron: De Telegraaf/Broadcast Magazine

Bericht delen