VIP-special Postcode Loterij Deal Or No Deal op RTL 4
zondag 3 oktober 2021

VIP-special Postcode Loterij Deal Or No Deal op RTL 4

Postcode Loterij Deal Or No Deal is na twaalf jaar afwezigheid vanaf maandag 4 oktober weer dagelijks om 22.00 uur te zien bij RTL 5. De uitdagende spelshow waarin veel geld te winnen valt, wordt gepresenteerd door Buddy Vedder.

De reeks trapt af met een speciale, eenmalige VIP-special bij RTL 4 op zondag 3 oktober. In de show maken 24 deelnemers van de Nationale Postcode Loterij kans om geselecteerd te worden en plaats te mogen nemen naast Buddy. Alle 24 deelnemers hebben een eigen unieke box, met daarin een voor hun onbekend geldbedrag.

Aan de speler de taak zoveel mogelijk boxen met lage bedragen weg te spelen. Nadat bekend is welk bedragen er zijn weggespeeld, biedt de bank een bedrag voor de box van de speler. De speler kan het bod van de bank accepteren en er met de ‘deal’ vandoor gaan, of ervoor kiezen door te spelen: ‘no deal.’ Wie gaat dit seizoen naar huis met de hoofdprijs van € 200.000?

VIP aflevering
In de VIP-special van Deal or No Deal op 3 oktober komen BN’ers langs in de studio bij Buddy Vedder. Zij spelen niet om voor zichzelf een mooi geldbedrag te verzamelen, maar voor het goede doel. In een promo van het programma was al te zien dat Gerard Joling één van de VIP’s is die strijdt voor een geldbedrag. De uitzending start om 21.30 uur op RTL 4.

Postcode Loterij Deal Or No Deal is een productie van EndemolShine, een label van Banijax Benelux. Het programma werd tussen 2006 en 2009 gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en verdween vervolgens twaalf jaar van de buis, om nu weer terug te keren bij RTL.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen