Vijfde seizoen Chateau Meiland start met kijkcijferrecord
dinsdag 2 maart 2021

Vijfde seizoen Chateau Meiland start met kijkcijferrecord

1.675.000 mensen hebben maandagavond naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Chateau Meiland gekeken. Het seizoen start daarmee met een record.

Het oude record was voor de laatste aflevering van het vorige seizoen, toen anderhalf miljoen mensen keken. Op SBS6 stemden maandagavond zoveel mensen af om naar de perikelen van de familie Meiland te kijken dat alleen het NOS Journaal van 20.00 uur beter bekeken is: daar keken 2.496.000 mensen naar.

In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland staat het gedwongen vertrek van de familie uit Hengelo centraal. Het perceel dat ze daar hebben gekocht mag niet volledig gebruikt worden voor bewoning. De familie gebruikt alle drie de gebouwen op het terrein, maar eigenlijk mag alleen het originele woonhuis worden bewoond.

Het nieuwe seizoen kwam daarnaast veelvuldig in het nieuws vanwege de aanwezigheid van peuter Claire. De kleindochter van Martien en Erica Meiland mag van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid nog maar vijf keer per jaar op televisie te zien zijn.

Vanaf donderdag 11 maart is de familie twee keer in de week te zien bij SBS6.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen