Vier nieuwelingen in Nieuwe Tijden
woensdag 17 januari 2018

Vier nieuwelingen in Nieuwe Tijden

Fabian (Tom van Kessel), Fleur (Roos Netjes), Kubus (Nienke Eijkens) en Ritz (Casper Nusselder) hebben een rol in de nieuwe reeks afleveringen van Nieuwe Tijden. Op vrijdag 22 december start het derde seizoen bij Videoland.

De kijker krijgt kantwoord op de vragen die zijn opgeworpen in de seizoenscliffhanger. Niet alleen de verhoudingen in het studentenhuis kwamen daarin op zijn kop te staan. Ook de huisfeesten, de terugkeer van Jan Jaap en de opbloeiende liefdes zorgden voor heel wat opschudding. Leeft Tiffy’s vader echt nog en hoe ernstig is Sil gewond? Het derde seizoen belooft nieuwe verrassingen, ontluikende liefdes en spannende onthullingen.

Vier nieuwe personages arriveren in Utrecht, maar wie van hen bemachtigen dit seizoen een plekje in het studentenhuis? Zijn het de vriendinnen Fleur en Kubus of windt enorme flirt Fabian met zijn goede looks en vlotte babbel iedereen om zijn vinger? Eén ding is zeker, niets is wat het lijkt en sommige huisgenoten moeten extra op hun hoede zijn. Het derde seizoen van Nieuwe Tijden bestaat uit 75 afleveringen. Vanaf 22 december worden er wekelijks twee nieuwe afleveringen bij Videoland toegevoegd, waar ook seizoen 1 en 2 te zien zijn.

Bron: RTL/Videoland

Bericht delen