Vier nieuwe BN’ers in Ranking the Stars
Woensdag 17 januari 2018

Vier nieuwe BN’ers in Ranking the Stars

Ryanne van Dorst, Thomas Cammaert, Imanuelle Grives en Remy Bonjasky zijn de nieuwe gezichten in het panel van Ranking the Stars, dat vanaf 18 juni te zien is.

Verder zijn onder anderen Fred van Leer en de vaste panelleden Richard Groenendijk en Patty Brard van de partij. Iedere week geven tien BN’ers uit het panel zich weer helemaal bloot. Wie van deze sterren wordt als eerste uit een overboekt vliegtuig gehaald? En wie van hen is de beste verleider op Temptation Island? In het wekelijks wisselende panel ontvangt Paul de Leeuw in de eerste aflevering Richard Groenendijk, Patty Brard, Ryanne van Dorst, Imanuelle Grives, Thomas Cammaert, Karin Bloemen, Fred van Leer, Soundos El Ahmadi, Sylvia Geersen en Remy Bonjasky.

De BN’ers delen hun visie op vragen die confronterend voor zichzelf en de overige deelnemers zijn. In een lijstje van plek 1 tot en met plek 10 worden zij door elkaar en honderd man publiek gerangschikt. De BN’er die deze uitkomst het best weet in te schatten, wint het spel. Door een draai van Paul de Leeuw aan het nieuwe Rad wint hij of zij kaarten voor een fantastisch of verschrikkelijk concert. Ranking the Stars is vanaf 18 juni zes zondagen te zien om 22.00 uur bij BNN op NPO 3.

Bron: BNN/BM

Bericht delen