Vier jonge talenten vormen YUNG DWDD
Dinsdag 18 september 2018

Vier jonge talenten vormen YUNG DWDD

In het 14e seizoen breidt DWDD uit: de vier jonge talenten Samya Hafsaoui, Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa maken items voor de uitzendingen van De Wereld Draait Door én online. Video’s die vaak gelinkt zijn aan de actualiteit, en allemaal met hun eigen twist.

Emma, Jurre en en Sahil presenteerden onder meer Spuiten en Slikken en 3 Op Reis, Samya maakte vorig seizoen de online rubriek Taxi Terug bij DWDD. Daarin stapte zij na een DWDD-uitzending met een tafelgast in de taxi voor een uitgebreid interview. Onder meer Youp van ’t Hek, Ellie Lust en Matthijs van Nieuwkerk zelf werden aan de tand gevoeld.

Het online succes van Taxi Terug smaakte naar meer, reden om nog drie BNNVARA-talenten in te lijven. Samen vormen Samya, Emma, Jurre en Sahil YUNG DWDD. Op 24 september is DWDD weer terug op de buis.

Emma Wortelboer (1996) is BNNVARA-presentatrice. Ze deed de HAVO in Almelo en begon in 2015 aan de BNN University, tegenwoordig BNNVARA Academy. Ze presenteert Spuiten en Slikken, 3 op Reis Midweek en Club HUB. Ze is nu onderdeel van YUNG DWDD.

Jurre Geluk (1991) was al op de middelbare school druk bezig met de vooropleiding van de Lucia Marthas musicalacademie. Hij liep stage bij X-Factor en speelde in de musical Jersey Boys. Hij maakte de overstap naar het presenteren. Hij werd aangenomen op de BNNVARA Academy en was te zien in Spuiten en Slikken, De Seksmobiel, Club HUB, 3 Op Reis Midweek en is nu onderdeel van YUNG DWDD.

Samya Hafsaoui (1994) is BNNVARA Academy-presentatrice. Ze studeert Media, Kunst, Design en Architectuur aan de VU. Voordat ze daaraan begon studeerde ze een jaar Engels, omdat ze heel graag schrijfster wilde worden, nog altijd een heimelijke ambitie. Ze presenteerde in het dertiende seizoen Taxi Terug en ze is nu onderdeel van YUNG DWDD.

Sahil Amar Aïssa (1992) is acteur, presentator, columnist en verslaggever. Hij begon na de HAVO aan de Filmopleiding in Rotterdam, die hij niet afrondde. omdat hij voor het acteren koos. Hij was onder meer te zien als Rico de Lang in de Nederlandse jeugdserie Vrijland. Naast acteren ging Sahil ook presenteren. Hij was verslaggever van het dagelijkse KRO-NCRV-programma Jan Rijdt Rond en presenteerde vanaf 2016 onder andere Spuiten en Slikken, Serious Request en 3 op Reis Midweek. Sahil is nu één van de reporters bij YUNG DWDD.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen