Dinsdag 16 januari 2018

Videostrip overgenomen door RTL Nederland

RTL Nederland breidt de organisatie uit met Videostrip, een Nederlands video-adverteerdersnetwerk. Belangrijke reden voor deze stap is dat RTL minder afhankelijk is van derden voor de distributie en exploitatie van de video on demand content.

Arno Otto, verantwoordelijk voor de digitale activiteiten van RTL Nederland: “Het Videostrip-platform en de bijbehorende technologie voldoet aan de eisen van de huidige markt. We gaan vaker partnerships aan met partijen die ons kunnen voorzien van nieuwe kennis en expertise. Videostrip is niet alleen klaar voor de multi screen-toekomst, het platform sluit ook naadloos aan bij onze strategie: brede distributie van onze video content via meerdere sites, partners en platformen. Dat versterkt onze positie in de digitale advertentiemarkt.”

Dolf Kars, directeur Videostrip: “Met de content van RTL wordt het aanbod aantrekkelijker voor onze adverteerders. Onze klanten kunnen dezelfde service verwachten en tegelijkertijd creëren we een groter netwerk”. Videostrip blijft een standalone bedrijf onder de huidige naam. Er zijn geen gevolgen voor de medewerkers en ook het management en de directie blijven aan.

Bron: Emerce

Bericht delen