Viaplay gaat € 13,99 per maand kosten
woensdag 8 december 2021

Viaplay gaat € 13,99 per maand kosten

De rechten van de Formule 1 zijn vanaf volgend jaar in handen van Viaplay, onderdeel van NENT. De streamingdienst heeft aangekondigd dat het abonnement € 13,99 per maand gaat kosten en vanaf maart beschikbaar komt.

Voor dat bedrag kan men alle vrije trainingen, de kwalificatie én de race zien. De uitzendingen worden direct vanaf het circuit voorzien van commentaar door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Rondom de sessie is er een uitgebreide programmering met een voorbeschouwing vanuit de studio in Nederland, aangevuld met reportages en interviews direct vanaf het circuit. Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel zijn volgend jaar de vaste studiogasten.

KPN en Ziggo zullen Viaplay gaan aanbieden via een aanvullend abonnement. Het abonnement kan ook direct worden afgesloten bij Viaplay, waardoor de beelden te zien zijn op je smart TV, Apple TV, mobiele telefoon, tablet of laptop.

NENT biedt ook andere sporten aan. Zo kun je onder meer kijken naar diverse voetbalcompetities, waaronder de Duitse Bundesliga en vanaf augustus 2022 ook de Premier League. Darts, snooker en pool evenementen zijn ook de volgen met een abonnement. Ook zijn alle KSW mixed martial arts toernooien te zien bij Viaplay. Tevens is er een pakket van films en series voor volwassenen en kinderen. Viaplay investeert daarnaast ook in Nederlandse originals.

Bron: NENT/Racingnews365/BM

Bericht delen