ViacomCBS Networks breidt taken Maurice Hols uit
woensdag 12 februari 2020

ViacomCBS Networks breidt taken Maurice Hols uit

ViacomCBS Networks heeft Maurice Hols, naast de Benelux, benoemd tot General Manager van de Nordics en Russia, met als doel de activiteiten van het bedrijf beter af te stemmen op deze markten en daarmee de positie van ViacomCBS te versterken.

Hols wordt naast Nederland en België ook eindverantwoordelijk voor de hub Nordics en Russia. “We zijn enthousiast over de benoeming van Maurice tot General Manager van deze drie regio’s. Met zijn grondige kennis van de industrie, zijn natuurlijke leiderschap en zijn visie is Maurice de aangewezen persoon voor deze rol”, aldus Raffaele Annecchino, President ViacomCBS Networks Europe, Middle East, Africa & Asia (EMEAA). “In deze nieuwe structuur kunnen we onze activiteiten effectief op elkaar afstemmen en optimaliseren.”

“Ik vind het een eer deze functie te mogen uitoefenen en leiding te geven aan deze drie regio’s”, aldus Maurice Hols. “Ik kijk ernaar uit alle unieke kenmerken en sterke punten in kaart te brengen om daaruit vervolgens één toekomstbestendige hub op te bouwen.”

Bron: ViacomCBS Networks/BM

Bericht delen