VI Vandaag gaat 10 januari van start
zaterdag 1 januari 2022

VI Vandaag gaat 10 januari van start

Het succesvolle VI trio is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag te zien op SBS6 met een dagelijkse liveshow. In VI Vandaag geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit.

Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het VI trio zaken die Nederland die dag bezighoudt. Özcan Akyol, Leonie ter Braak, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries denken het VI trio met al hun grappen en grollen wel aan te kunnen en nemen aan tafel plaats.

In VI Vandaag blijven sport, en voetbal in het bijzonder, belangrijke onderwerpen aan tafel, maar ook praten de VI mannen met elkaar over politiek, entertainment en meer. Ook schuiven er aan de bar geregeld experts uit verschillende gebieden aan om het laatste nieuws te duiden en de gespreksstof aan tafel verder te voeden.

Dit zijn onder anderen Sam Hagens, Bas Nijhuis, Raymond Mens en Martijn Krabbendam. Net als de succesvolle dagelijkse liveshow De Oranjezomer kenmerkt het nieuwe programma zich door spontane acties, grappen en opmerkingen over alles wat de mannen en Nederland bezighoudt die dag. Verrassend, kritisch en vaak balancerend op het randje met de nodige humor en relativering.

Marco Louwerens, Directeur Televisie: “VI Vandaag is voor mij een bijzondere maar toch ook logische volgende stap met Johan, René en Wilfred. Naast voetbal kwamen de afgelopen jaren al steeds meer andere onderwerpen ter tafel, van entertainment tot politiek. Wil je echt boven op de bal zitten, dan is een dagelijkse show het juiste vehikel. Altijd met hun unieke kijk op de wereld, humor, de nodige relativering, maar ook altijd met een ongezouten mening en authentiek. Een spannende nieuwe stap voor SBS6, waar ik me enorm op verheug.”

VI Vandaag is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag om 21.40 uur te zien op SBS6.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen