VI-trio trapt het nieuwe jaar af met De VI Meestervoorspellers
dinsdag 1 december 2020

VI-trio trapt het nieuwe jaar af met De VI Meestervoorspellers

Hoe ziet 2021 eruit? Haalt Oranje de finale van het EK? Blijft Mark Rutte onze premier? En zijn alle Rolling Stones op 31 december nog in leven? De mannen van VI buigen zich over dit soort vragen en voorspellen samen met heel Nederland hoe 2021 eruit gaat zien.

Ze spelen voor één keer een uitwedstrijd: deze speciale aflevering is namelijk niet bij Veronica te zien, maar bij SBS6. De VI Meestervoorspellers wordt op zaterdag 2 januari om 20.00 uur uitgezonden.

In de studio wagen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zich twee uur lang aan een reeks voorspellingen over het jaar dat voor ons ligt. De vragen zijn heel divers en kunnen overal over gaan: van politiek en sport tot royalty en entertainment. De heren staan er niet alleen voor.

Een aantal deskundigen, het studiopubliek én de kijker doen fanatiek mee met voorspellen. Iedereen kan eenvoudig meespelen op zijn smartphone, tablet of computer door op de website bij 25 vragen één van de twee mogelijke antwoorden aan te vinken.

Gedurende het jaar zien we welke voorspellingen uitkomen en welke niet. Op sommige vragen is pas op 31 december het antwoord bekend. De VI Meestervoorspellers houdt de deelnemers dan ook het hele jaar in spanning. Aan het begin van 2022 is de uitslag bekend. Wie is de sbs6.nl/ikvoorspel en maak kans op 25.000 euro.

De productie van De VI Meestervoorspellers is in handen van Talpa Entertainment Producties. Uitzending: zaterdag 2 januari, 20.00 – 22.00 uur bij SBS6.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen