Veronica Inside keert na de zomer gewoon terug
vrijdag 31 juli 2020

Veronica Inside keert na de zomer gewoon terug

Veronica Inside gaat na de zomer weer van start, wat betekent dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vanaf 11 september weer uitzendingen van Veronica Inside met elkaar gaan maken.

De gesprekken die de heren met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd naar aanleiding van de onenigheid in de aan racisme gewijde uitzending van 22 juni, vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen. De drie voetbalexperts zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn.

John de Mol: “Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden. Het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.”

Johan Derksen vertelt aan het AD dat hij vrijdagochtend een persoonlijk gesprek had met John de Mol. “Dat was een keihard gesprek. Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan.”

Derksen wilde naar eigen zeggen “geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller”. “Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan Casper van Eijck, chirurg en arts van Feyenoord.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen