Veronica haalt VI-trio uit elkaar
zondag 29 juli 2018

Veronica haalt VI-trio uit elkaar

Johan Derksen gaat op Veronica voetbalwedstrijden van de Champions League analyseren zonder zijn voormalig Voetbal Inside-collega’s Wilfred Genee en René van der Gijp.

De journalist is naar eigen zeggen later dit jaar op dinsdagen te zien naast presentatrice Hélène Hendriks en een andere analist. Volgens Derksen gaat het om oud-voetballer Kenneth Pérez. Diens management ontkent dat echter, zo meldt Talpa. Ook Pérez’ huidige werkgever FOX Sports zegt dat het niet waar is. Waarom Derksen zijn naam toch heeft genoemd, is onduidelijk.

Hendriks wisselt het presenteren van de Champions League af met Wilfred Genee, die op de woensdagen wordt vergezeld door René van der Gijp en een nog te onthullen analist. Het voormalige Voetbal Inside-trio, dat onlangs overstapte naar John de Mols Talpa TV om daar Veronica Inside te gaan maken, mag de Champions League volgens Derksen niet met zijn drieën analyseren.

Het ‘nieuwe VI’ wordt namelijk gesponsord door Bavaria, terwijl de Champions League is verbonden aan Heineken. Talpa bevestigt dat laatste. “Dan mogen we het niet in dezelfde samenstelling doen”, aldus Derksen afgelopen nacht in het radioprogramma Onze Man in Deventer van Özcan Akyol.

Bron: AD/BM

Bericht delen