Veel nieuwe programma’s bij SBS6 deze zomer
vrijdag 28 juni 2019

Veel nieuwe programma’s bij SBS6 deze zomer

Deze zomer biedt SBS6 veel nieuwe programma’s, waaronder Trouwen in het buitenland, Secret Life of the Zoo en Klinkt Smakelijk, maar ook nieuwe afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? en Een goede buurt.

Over de zomerprogrammering van SBS6 zegt René Oosterman, zendermanager van SBS6: “We hebben een uitgebreid aanbod van nieuwe en populaire titels waarmee we hopen aan te sluiten bij het zomergevoel in ieder gezin.”

Nieuw bij SBS6 zijn:
Thank you for the music
Een muzikale spelshow waarin drie teams BN’ers het tegen elkaar opnemen, onder leiding van Kim-Lian van der Meij. Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain – Soundos El Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol – en een wekelijks wisselende BN’er. Vanaf 8 juni, iedere zaterdag, 20.30 uur.

Zoek de fouten
Dit interactieve sketchprogramma is een uitdaging voor de kijker! Wie laat zich niet afleiden en haalt alle fouten eruit? Vanaf 8 juni, iedere zaterdag, 22.00 uur.

De Noodcentrale
Het kloppend hart van de noodnummers 0900-8844 en 112 wordt op een fascinerende manier in beeld gebracht. Kijkers volgen de centralisten van de politie in de meldkamer waar hulpvragen binnenkomen over de meest uiteenlopende zaken. Vanaf woensdag 12 juni, iedere woensdag, 21.30 uur.

Klinkt Smakelijk
Een nieuw dagelijks kookprogramma, waarin gepassioneerde amateurchefs tegen elkaar strijden: zij krijgen de kans om hun specialiteit te delen met een professionele jury. Deze bestaat uit Nicolette van Dam, chef-kok Julius Jaspers en een wekelijks wisselende BN’er die als fijnproever bekend staat, waaronder Gordon in de eerste aflevering. Start 1 juli, dagelijks, 18.00 uur.

Secret Life of the Zoo
In deze documentairereeks krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Met de stem van Harry Piekema (acteur in de Albert Heijn-reclames) als voice-over is Secret Life of the Zoo een televisieserie voor jong en oud. Start 2 juli, iedere dinsdag, 20.30 uur.

Beat The Box
Dit oer-Hollandse spelletjesprogramma geeft een sympathiek kijkje in de woonkamers van spelletjesfanaten. In Beat The Box gaan de teams aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. Start 8 juli, iedere maandag, 21.30 uur.

Trouwen in het buitenland
Vijf verliefde koppels laten zich volgen in de weg naar de mooiste dag van hun leven. Ze laten zien dat trouwen in het buitenland tegenwoordig niet meer alleen voor the rich and famous is en organiseren hun sprookjeshuwelijk helemaal zelf. Start 15 juli, iedere maandag, 20.30 uur.

Operatie Beveiliging
Het programma volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Start 18 juli, iedere donderdag, 20.30 uur.

Verder zijn er nieuwe afleveringen te zien van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? en Een goede buurt. Ook Shownieuws en Hart van Nederland blijven deze hele zomer te zien.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen