Veel meer voetbal op gratis FOX-kanaal
woensdag 18 juli 2018

Veel meer voetbal op gratis FOX-kanaal

Vanaf komend seizoen zijn meer live voetbalwedstrijden en samenvattingen dan ooit te zien van de Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker, gewoon op het gratis open FOX-kanaal. Met de toevoeging van wekelijkse sportprogrammering op maandag en vrijdag wil FOX een combinatie van internationale tv-series en live sport bieden.

Vanaf augustus worden ook de voetbalfans ruimschoots bediend op FOX door het live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie (voorheen Jupiler League), TOTO KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal een groot en toegankelijk podium te bieden. Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega’s van FOX Sports, waar de genoemde competities in meer uitgebreide vorm al te zien zijn én blijven.

De aftrap van het nieuwe voetbalseizoen vindt plaats op zaterdag 4 augustus, wanneer landskampioen PSV en KNVB-bekerwinnaar Feyenoord strijden om de Johan Cruijff Schaal. Het duel is om 18.00 uur live te zien op FOX op kanaal 11 (o.a. Ziggo) of 14 (o.a. KPN), op FOX Sports 1 en online via www.foxsports.nl of de mobiele FOX Sports NL app.

De Keuken Kampioen Divisie gaat van start op vrijdag 17 augustus. FOX geeft die een prominente plek in de programmering, met wekelijkse live uitzendingen op maandag- en vrijdagavond. Naast live voetbal is op maandag en vrijdag ook veel andere FOX Sports programmering te zien op FOX: Club TV van onder andere Ajax, Feyenoord en PSV, het actuele sportnieuws in FOX Sports Vandaag, Natafelen met Kees Jansma & Kenneth Perez en FOX Sports Documentaires met de mooiste verhalen over alle Eredivisieclubs en hun helden.

Op vrijdag brengt FOX een live schakelkanaal met de hoogtepunten van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, met aansluitend alle samenvattingen. De maandag staat in het teken van een live wedstrijd die avond. Ook in de weekenden waarin de Eredivisie stilligt vanwege interlandvoetbal maar er in de Keuken Kampioen Divisie wel wordt gespeeld, brengt FOX meerdere wedstrijden live op het scherm. In totaal gaat het komend seizoen om bijna 100 dagen met live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.

Bron: FOX/BM

Bericht delen