Article header image

Van Royen bij SBS 6 met Het is wel je kind

Ton van Royen is in mei bij SBS 6 te zien met het nieuwe programma Het is wel je kind. In dit programma probeert Van Royen het contact te herstellen tussen gescheiden ouders en hun kinderen.

Per jaar eindigen ongeveer 3.500 scheidingen in een vechtscheiding, waarbij kinderen vaak de dupe zijn. Hoewel het belang van het kind door alle betrokkenen bij een echtscheiding als belangrijk wordt ervaren, lukt het de ouders helaas niet altijd dit belang voorop te stellen.

Het is wel je kind helpt de vader of moeder die hun ex-partner meer wil betrekken bij de opvoeding van de kinderen. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat er geen kinderalimentatie wordt betaald, terwijl de rechter dat wel heeft bepaald. Van Royen confronteert de nalatige ex-partner met zijn of haar gebrek aan verantwoordelijkheid.

Een team van juridische specialisten en psychologen staat Van Royen bij. Het doel is om de situatie voor de kinderen beter te maken. Het is wel je kind wordt geproduceerd door Eyeworks en is vanaf 12 mei te zien bij SBS 6.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen