Dinsdag 16 januari 2018

Van Nieuwkerk maakt pilotweek talkshow

Matthijs van Nieuwkerk blikt in de late-night talkshow Je Mist Meer Dan Je Ziet vijf avonden terug op de afgelopen televisieavond. Vanaf 14 maart presenteert Van Nieuwkerk het programma dat iedere late avond live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam wordt uitgezonden op Nederland 3.

Matthijs van Nieuwkerk: “Het is een programma waar ik zelf graag naar zou kijken. Misschien ben ik daar niet de enige in, wie weet.” Van Nieuwkerk bespreekt met gasten uit de media en de actualiteit de opvallende televisie van die avond en praat na met de hoofdrolspelers. Kijkers kunnen actief meewerken aan het programma via de social media.

VARA directeur RTVI Frans Klein: “Ik verheug me enorm, en ik denk ook samen met de kijkers, op een nieuw programma met Matthijs. Een mooie gelegenheid voor de VARA om een nieuw format uit te proberen. Bovendien een programma waarmee we dieper in kunnen gaan op het spannende medium televisie.”

Het betreft een pilotweek dus de middelen zijn beperkt. Van Nieuwkerk: “Het idee is even helder als eenvoudig. Dus waarom niet zelf geprobeerd? We zijn blij dat we met minimale middelen een weekje mogen proef draaien, ook al is het bij kaarslicht in een hoekje van de DWDD studio.”

Bron: VARA/Broadcast Magazine

Bericht delen