Van Erven Dorens vereeuwigd op Walk of Fame van RTL
donderdag 10 januari 2019

Van Erven Dorens vereeuwigd op Walk of Fame van RTL

Beau van Erven Dorens krijgt een welverdiende plek op de RTL Walk of Fame. Van Erven Dorens, die vorig jaar in oktober de Gouden Televizier-Ring won én in december werd uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar, werd hier na de uitzending van RTL Boulevard mee verrast door CEO Sven Sauvé en RTL’s CCO Lucien Brouwer. Van Erven Dorens plaatste direct zijn handdruk in de speciale tegel.

Sven Sauvé: “Soms heb je een jaar waarin alles elkaar versterkt. Voor Beau was 2018 een topjaar, waarbij zijn kwaliteiten als programmamaker, als mens en de waardering van de kijker samen kwamen. Wat mij betreft is hij nog lang niet op zijn top qua kunnen en daarom vieren we met dit eerbetoon zijn huidige mijlpalen en kijken we uit naar al het moois dat nog in het verschiet ligt. Het is hem van harte gegund.”

De tegel, die naast een handafdruk ook een handtekening bevat, wordt zo snel mogelijk afgewerkt en krijgt binnen enkele weken een plaatsje op de stoep van het RTL-gebouw. Daar liggen al tegels van onder meer Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Humberto Tan en Wendy van Dijk.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen