Dinsdag 16 januari 2018

Van Erven Dorens presenteert hypnoseshow RTL4

Beau van Erven Dorens presenteert dit najaar bij RTL4 de nieuwe hypnoseshow You’re Back In The Room. In dit programma brengt een hypnotiseur wekelijks een team van vier mensen onder hypnose. Vervolgens moeten zij in diverse spelrondes een zo groot mogelijk geldbedrag bij elkaar zien te krijgen. Van Ervan Dorens is spelleider. De vierdelige reeks wordt geproduceerd door Blue Circle.

De vier deelnemers, volkomen vreemden van elkaar, krijgen tijdens hun hypnose opdrachten ingefluisterd door een hypnotiseur. Hierdoor wordt het volbrengen van het spel moeilijker, frustrerender en -voor de kijker – grappiger. Hoe goed de kandidaten omgaan met hun hypnotische hindernissen bepaalt hoeveel geld ze gezamenlijk verdienen. Het programma bestaat uit drie spelrondes: een creatieve ronde, een quiz en een BN’ers ronde. In het finalespel wordt bepaald hoeveel van het verdiende geld de kandidaten daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen. You’re back in the room is vanaf vrijdag 28 augustus wekelijks te zien.

Van Erven Dorens was sinds 2001 anchorman van RTL Boulevard en presentator van Dancing With The Stars, Deal or No Deal, Ik Hou Van Holland en Het Zesde Zintuig. In augustus 2009 maakte hij de overstap naar SBS waar hij onder meer Shownieuws presenteerde. Komend najaar is hij weer terug bij RTL.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen