dinsdag 16 januari 2018

Van der Meijde scheidsrechter WK in Lingerie

Andy van der Meijde gaat aan de slag als scheidsrechter voor Veronica’s WK in Lingerie. Vanaf de start van het WK Voetbal op 12 juni vertoont Veronica in de rust van alle wedstrijden het WK in Lingerie. Acht landenteams, elk bestaand uit vier dames, gaan onder toeziend oog van voetbal- en vrouwendeskundige Andy van der Meijde penalty’s schieten.

Van der Meijde is momenteel – samen met zijn verloofde, Melisa – wekelijks te zien met zijn realitysoap bij SBS6, hij kijkt er naar uit om aan de slag te gaan als scheidsrechter voor Veronica’s WK in Lingerie. “Ik moet natuurlijk objectief blijven als scheidsrechter. Dus ik heb nog geen favoriet. Wel mag ik de landenteams bekend maken, dat zijn: Nederland, Brazilië, Italië, Zuid-Korea, Spanje, Algerije, Duitsland en Rusland. Ik kijk er wel naar uit ja, maar Melisa is er waarschijnlijk bij om me een beetje in de gaten te houden”.

De presentatie van de ‘competitie met een knipoog’ ligt in handen van Simon Zijlemans, bekend van het gameprogramma InsideGamer. WK in Lingerie wordt geproduceerd door Towel Media.

Bron: Veronica/Broadcast Magazine

Bericht delen