Vakbroedersavond tijdens Dutch Media Week
maandag 26 september 2022

Vakbroedersavond tijdens Dutch Media Week

Op maandag 3 oktober is er weer een Vakbroedersavond tijdens Dutch Media Week bij Beeld & Geluid op het Media Park. Dit jaar wordt de presentatie opnieuw door Rob Kamphues verzorgd.

De Vakbroedersavond is voor collega’s die werkzaam zijn bij televisie, radio, streamingdiensten, facilitaire bedrijven, omroepen, enzovoort. Kortom, voor iedereen die in de media vóór of achter de schermen werkt.

Collega’s laten hun favoriete, emotionele of bijzondere fragment zien. Het mag door je zelf geproduceerd, geregisseerd of gepresenteerd zijn maar dat hoeft niet. Extra handig is het als het fragment in het enorme archief zit van Beeld & Geluid. En dat is vrijwel alles wat ooit op de Nederlandse publieke televisie te zien was. Maar ook dat is niet noodzakelijk, want als je het in je bezit hebt kan het vertoond worden.

Meld je aan! Of nog beter: meld een fragment van circa 2 minuten aan en vertel daar iets over. Bijvoorbeeld hoe het is ontstaan of waarom het voor jou bijzonder is. Laat het weten via eduard@hitv.nl. De Vakbroedersavond op 3 oktober vindt plaats van 19.30 tot 23.00 uur bij Beeld & Geluid en kosteloze tickets zijn hier te reserveren.

Bron: Beeld & Geluid/BM

Bericht delen