woensdag 17 januari 2018

Utopia vanaf maandag uur lang te zien

Vanaf 11 december wordt Utopia elke werkdag een uur lang uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur bij SBS6. Dan is te zien hoe de Utopianen toeleven naar de finale in juni 2018.

De beslissing is genomen nadat vorige maand bekend werd dat Utopia stopt. “We merken dat het realityprogramma sindsdien nog meer leeft onder de vaste kijkers”, aldus een woordvoerder van SBS.

“Om deze reden denken wij dat we veel kijkers niet vanaf 1 januari, zoals eerder gecommuniceerd, maar vanaf volgende week al een plezier doen met langere afleveringen van Utopia.”

Na viereneenhalf jaar en 1.149 afleveringen komt er een einde aan de realityserie. De laatste aflevering is op 1 juni 2018 te zien.

Het programma moet de deuren sluiten omdat het huurcontract voor het terrein bij Laren niet wordt verlengd. Het terrein is eigendom van de provincie Noord-Holland. Vanaf juni wordt de Utopia-loods afgebroken en krijgen de dieren een ander onderkomen.

SBS6 en producent Talpa hebben overwogen om Utopia te verhuizen naar een andere locatie, maar er is voor gekozen om dat niet te doen.

Bron: SBS/BM

Bericht delen