Dinsdag 16 januari 2018

UPC heeft 1 miljoen digitale klanten

UPC Nederland heeft een miljoen digitale televisieklanten. De miljoenste klant, mevrouw Bartels uit Oosterbeek, kreeg tijdens een welkom in de UPC Winkel in Dordrecht een uitgebreid pakket van Mark Giesbers, Directeur Marketing van UPC. Om de mijlpaal te vieren biedt UPC vanaf 26 december al haar klanten met Digitale TV vijf gratis films aan.

Mark Giesbers: “We vinden het fantastisch dat van onze ruim 1,8 miljoen klanten, er nu 1 miljoen voor Digitale TV van UPC gekozen hebben. Ze kiezen vaak voor digitale televisie vanwege de beeld- en geluidskwaliteit en interactieve diensten zoals programma gemist en UPC On Demand.”

UPC biedt daarnaast extra’s aan zoals Opnemen op Afstand, waarmee klanten via een internetbrowser, smartphone of tablet op afstand hun digitale videorecorder van UPC kunnen bedienen. Deze dienst wordt inmiddels door ruim 100.000 klanten gebruikt. Giesbers: “Televisie blijft een belangrijk speerpunt voor UPC. We werken hard aan de introductie van Project Horizon in 2012. Dat is de volgende stap op tv-gebied. Hiermee maken we een unieke nieuwe manier van tv-kijken mogelijk.”

Bron: UPC

Bericht delen