Uitzendrechten EK- en WK-kwalificatieduels blijven bij Ziggo Sport
Woensdag 17 januari 2018

Uitzendrechten EK- en WK-kwalificatieduels blijven bij Ziggo Sport

Ziggo Sport behoudt de uitzendrechten van de EK- en WK-kwalificatieduels. Dit betekent dat de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020 en het WK 2022 rechtstreeks door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal zullen worden uitgezonden. Alle wedstrijden van het Nederlands Elftal zijn in samenvatting te zien. Verder heeft Ziggo de rechten verworven van de Nations League. Deze competitie voor landenteams begint in het najaar van 2018. 

Het landentoernooi bestaat uit vier divisies, ingedeeld op basis van de Europese coëfficiëntenranglijst. Landen kunnen zich door goed te presteren in de Nations League plaatsen voor het EK 2020. 

Will Moerer, Director Ziggo Sport: “Uiteraard ben ik blij dat we erin geslaagd zijn dit pakket te behouden. Dit bevestigt de positie die we bij Ziggo Sport hebben als het gaat om het uitzenden van het internationale topvoetbal zoals de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division. Zoals de kijkers van ons gewend zijn, zullen we op avonden dat er meerdere wedstrijden gelijktijdig worden gespeeld een schakelprogramma uitzenden zodat de kijker niets hoeft te missen. Onze vaste analytici Youri Mulder, Jan van Halst en Wim Kieft zullen op deze avonden aanschuiven in onze studio. Komend seizoen wordt ons team verder uitgebreid met Danny Blind.”

Bron: Ziggo/BM

Bericht delen