Uitzendingen RTL Boulevard hervat vanaf Media Park
dinsdag 13 juli 2021

Uitzendingen RTL Boulevard hervat vanaf Media Park

Zwaarbewapende agenten patrouilleerden maandagavond op het Media Park in Hilversum. Daar werd het programma RTL Boulevard hervat na een pauze van twee dagen.

Vorige week dinsdag werd misdaadverslaggever Peter R. de Vries na een optreden in het programma neergeschoten. In het weekend kwamen de uitzendingen van RTL Boulevard vanaf het Leidseplein in Amsterdam te vervallen in verband met een ernstige dreiging. NRC meldde dat de politie berichten had onderschept van criminelen, waaruit bleek dat ze spraken over een aanslag met een raketwerper of automatische wapens.

RTL Boulevard
Het inrichten van de studio op het Media Park is in zeer korte tijd geslaagd. RTL-topman Sven Sauvé kwam in de uitzending van maandag aan het woord over het schrappen van de uitzendingen vanuit Amsterdam. “Ik sta nog steeds 100 procent achter de keuze die we hebben gemaakt. Gezien de omstandigheden die er toen waren, was het een besluit dat ik ook nu weer zou nemen.”

Er is hard gewerkt om een nieuwe studio op te bouwen die het gevoel van het programma behoorlijk weet te vangen. Hetzelfde kleurenpalet, de warme belichting en op de achtergrond toch nog beelden van de Amsterdamse binnenstad. De uitzending trok maandag 1.157.000 kijkers op RTL 4.

Bron: AD/BM

Bericht delen