Uitslag The Voice Senior in RTL Late Night met Twan Huys
woensdag 12 september 2018

Uitslag The Voice Senior in RTL Late Night met Twan Huys

Vrijdagavond staan de acht overgebleven talenten van The Voice Senior in de grote finale. De finalisten zingen één nummer, waarna iedere coach één van zijn of haar talenten naar huis moet sturen.

Daarna is de kijker aan zet om te bepalen wie van de vier overgebleven talenten zich de allereerste winnaar van The Voice Senior mag noemen. De finale is komende vrijdag te zien vanaf 20.30 uur bij RTL 4.

De uitslag wordt vervolgens bekend gemaakt bij RTL Late Night met Twan Huys waar de overgebleven talenten met hun coach aanwezig zijn. Onder toeziend oog van de notaris maken Wendy van Dijk en Martijn Krabbé daar bekend wie de eerste winnaar ooit wordt van The Voice Senior.

De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Voor RTL Late Night met Twan Huys zal dit vrijdagavond betekenen dat er opeens veel kijkers zijn. Dat komt goed uit, want het programma trekt tot dusver vrij lage kijkcijfers. De zevende aflevering trok bijvoorbeeld dinsdagavond 366.000 kijkers, waardoor het programma even niet in de Top 25 van Stichting KijkOnderzoek stond. Woensdagavond waren er 484.000 kijkers.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen